Talonmiespalvelut

Tarvitsetko maalaria pihapiirin rakennusten ehostamiseen? Vai onko tuttu puuvanhus muuttunut riskiksi ja se tulisi kaataa?

Kiinteistöhuolto osaajaverkostomme kautta

Care4U:lla meitä ajaa ajatus laadukkaasta mökkitalkkaripalvelusta, jossa asiat sujuvat niinkuin pitääkin. Se tarkoittaa, että paikallisten yritysten ja osaajien avulla olemme muodostaneet verkoston, joka ylläpitää tehokkaasti kesämökkisi ja pihaympäristön kuntoa jokaisena vuodenaikana.

Ajoittain saatat havaita kesämökkisi kaipaavan kunnostusta esimerkiksi maalipinnan kuluessa tai iso puuvanhus on käynyt riskialttiiksi ja se tulisi kaataa. Ehkä pihatiekin kaipaisi uutta soraa sekä tasoitusta.

Näiden toimenpiteiden järjesteleminen käy hankalaksi varsinkin silloin kun itse asut toisella paikkakunnalla. Kun saavut pitkän työrupeaman jälkeen sinulle mieleiseen mökkimaisemaan, et todennäköisesti haluaisi ensimmäisenä tarttua maalipensseliin tai moottorisahaan. Sen sijaan odotat enemmän sitä hetkeä, jolloin voit vain rentoutua ja levätä.

Care4U tuottaa talonmiespalveluita Kuhmossa

Meidän tehtävänä on kuunnella sinua kun tarvitset talonmiespalveluita kesämökillesi. Keräämme tarvittavat tiedot toimenpiteistä, välitämme ne osaaville mökkitalkkareilla ja huolehdimme, että työ tulee tehtyä kerralla kuntoon.

Kuhmo tarjoaa mökkiläisille paljon tapahtumia kesäaikaan. Ehkä sinunkin seuraavan kesän tavoitteisiin kuuluu Kuhmon Kamarimusiikin konserteissa vieraileminen, kalastaminen ainutlaatuisilla koskialueilla ja rantasaunan lämmittäminen viikon jokaisena iltana. Viimeisenä mökkikausi päättyy kesän lopussa hulppeasti Venetsialaisten ilotulitukseen.

Millaista apua tarvitset kesämökilläsi?

Ota rohkeasti yhteyttä, kuuntelemme mielellämme. Olemme avoimia kaikille ehdotuksille.

Ota yhteyttä

Onko sinulla mielessä kysymyksiä? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

* merkityt alueet ovat pakollisia.
Syöttämiäsi tietoja ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.