Pihanhoito

Luonnollisesti palveluihimme sisältyvät tutut mökkitalkkarin työt, kuten nurmikon leikkaus, haravointi sekä talvikunnossapito.

Mökkitalkkari huolehtii kesäasuntosi siisteydestä

Yksi tärkeimpiä osa-alueita Care4U:n mökkitalkkareiden työssä on huolehtia kiinteistöjen ja piha-alueiden siisteydestä. Konkreettisesti me tarjoudumme ottamaan kopin kesämökkisi ympäristön huolehtimisesta vuoden jokaisena aikana esimerkiksi nurmikon leikkaamisessa ja talvella tien auraamisessa.

Palvelemme sinua, jos asut toisella paikkakunnalla tai et itse pääse muuten ylläpitämään pihaympäristön siisteydestä huolta. Kenties tahdot, että vapaa-ajan asunnollesi olisi aina mahdollisimman helppoa ja esteetöntä päästä. Pitkien kulkuyhteyksien päässä olevat loma-asunnot kaipaavat hellää huolenpitoa yhtä hyvin kuin taajama-alueilla sijaitsevat kiinteistöt ja piha-alueet.

Syksyn saapuessa haravoimme pihaympäristöösi pudonneet lehdet ja valmistaudumme talven tuloon.

Lumen auraus Kuhmossa

Kulkuyhteyksien ylläpitäminen talvikuukausina on tärkeää ei vain esteettömän pääsyn, mutta myös liikenneturvallisuuden kannalta. Hyvin aurattu tie antaa sinulle varmuutta autolla ajamiseen syrjäisillä mökkiteillä ja kevään lähestyessä tienpinta on oikeaoppisesti käsitelty, jolloin kulkuneuvojen ulosajojen määrä saadaan minimoitua.

Toimimme yhteistyössä Kuhmossa toimivien raskaan kaluston yritysten kanssa, joiden ammattitaitoon me luotamme. Hyvien osaajien kanssa tekeminen on sujavaa ja asiat hoidetaan niin kuin pitääkin.

Pihan talvikunnossapito ja lumen pudotus

Kulkuyhteyksien auraamisen lisäksi varmistamme, että piha-alueella liikkuminen on vaivatonta ja turvallista. Runsaslumisina kuukausina voimme huolehtia lumen pudottamisesta rakennusten katolta, jotta painava lumi ei rasita liikaa kattorakenteita.

Ota yhteyttä

Onko sinulla mielessä kysymyksiä? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

* merkityt alueet ovat pakollisia.
Syöttämiäsi tietoja ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.